Copiere

Aici se vor posta diverse discutii despre "ALTE" subiecte.

Moderator: sobe

User avatar
tonyst
senior
Posts: 3530
Joined: Fri Jan 04, 2013 11:11 am
Location: Constanta
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Copiere

Post by tonyst » Sun May 14, 2017 1:52 pm

Cum pot transpune imaginile de pe niste casete VHS 8 mm pe stick

DAN
senior
Posts: 1088
Joined: Mon Sep 07, 2015 1:47 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 16 times

Re: Copiere

Post by DAN » Sun May 14, 2017 3:53 pm

http://www.hit.ro/stiinta-generala/Ghid ... S-pe-PC/1/" onclick="window.open(this.href);return false;?
"Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înşine. " - Peter Arnold

User avatar
tonyst
senior
Posts: 3530
Joined: Fri Jan 04, 2013 11:11 am
Location: Constanta
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Copiere

Post by tonyst » Sun May 14, 2017 4:56 pm

multumesc , Eu acum am WIN 10 cred ca si aici apare o problema cu DVD ?
ce i de facut ?

DAN
senior
Posts: 1088
Joined: Mon Sep 07, 2015 1:47 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 16 times

Re: Copiere

Post by DAN » Sun May 14, 2017 5:12 pm

Semnalul de la playerul cu casete se introduce intr-o placa de captura si apoi cu un soft o sa faci conversia la fromatul dorit.
Daca ai placa de captura si softul+ un pc suficient de bun sa faca conversia o poti face acasa. Nu ai astea cauti pe cineva care are si pentru 10 lei/h de inregistrare VHS iti face conversia.
"Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înşine. " - Peter Arnold

User avatar
tonyst
senior
Posts: 3530
Joined: Fri Jan 04, 2013 11:11 am
Location: Constanta
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Copiere

Post by tonyst » Fri Jun 02, 2017 8:33 am

Este ce am deocamdata , preiau semnalul audio / video de la camera cu jacul ala . ce fac cu sticul ala ?
Nu vreau sa recurg la altii sa mi le transfere .
W 10 nu permite sa vad CD urile ? trebuie un program ceva sau vre o setare ?
La capitolul asta trebuie sa o luam pas cu pas sa pot intelege , e mai usor pentru voi astia mai tineri .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
anduvirgil
senior
Posts: 3333
Joined: Wed Nov 28, 2012 9:59 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Re: Copiere

Post by anduvirgil » Fri Jun 02, 2017 3:58 pm

Stick ul se baga in calculator. Probabil ca va trebui instalat programul pentru stick (se gaseste pe stick, instalandu-se automat sau pe un CD primit in pachet).
Cablurile AV se vor conecta la acesta si prin programul sau se va face copierea de date din camera video in format video ales de utilizator din lista de formate afisate la inceputul copierii.

DAN
senior
Posts: 1088
Joined: Mon Sep 07, 2015 1:47 am
Has thanked: 9 times
Been thanked: 16 times

Re: Copiere

Post by DAN » Fri Jun 02, 2017 7:45 pm

Nu am facut niciodata o conversie VHS-DVD.
Principiul l-am expus, din VHS player se introduce semnalul in placa de captura si apoi cu softul de captura trebuie sa preiei imaginile. In final se va face compresia video din fisierele capturate. Problema apare functie de ce calculator si ce placa de captura ai, la nivel de calitate. Trebuie sa mergi pas cu pas pana convertesti la calitatea dorita. Nu te pot ajuta cu mai mult decat cu acest film

https://www.youtube.com/watch?v=eTsLyT1SHo4" onclick="window.open(this.href);return false;
"Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înşine. " - Peter Arnold

User avatar
tonyst
senior
Posts: 3530
Joined: Fri Jan 04, 2013 11:11 am
Location: Constanta
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Copiere

Post by tonyst » Sat Jun 03, 2017 9:04 am

http://www.sunelectronics.gr/extra/manu ... 6_COMP.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
manualul pentru USB , , eu nu am primit un program CD pentru el si am w 10 si trebuie w7
pentru video este mufa 4 ptr . care trebuie o alta mufa tata si pentru camera am jakul ala cu alt fel de mufe

User avatar
tonyst
senior
Posts: 3530
Joined: Fri Jan 04, 2013 11:11 am
Location: Constanta
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Copiere

Post by tonyst » Sun Jun 04, 2017 8:59 am

Ce am obtinut pana acum , reusesc sa captez imaginea de pe VHS , insa nu color si butonul rosu ar trebui sa declanseze o trimitere catre sa zicem zona de copiere .........
Am urmat si manualul si nimic .
Stie cineva , sau a mai facut cineva , sa pot gasi solutia ?
Chiar si pe alta cale
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
liviu-tiutiu
Moderator
Posts: 627
Joined: Tue Nov 13, 2012 2:13 pm
Location: Drobeta Turnu Severin
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Contact:

Re: Copiere

Post by liviu-tiutiu » Sun Jun 04, 2017 10:53 am

Sa traiesti nea Ioane!
Depinde de ce program ai instalat pentru captura.
Stick-ul are driverele lui pe un cd si programul de captura este pe un alt cd.
Daca nu ai un cd cu program, windows 10 are incorporat movie maker. Este un program cu care poti sa-ti faci treaba dar e cam slabut in sensul ca nu prea ai multe optiuni ( efecte....etc...).
Dupa instalarea programului de captura, la deschiderea acestuia trebuie sa-ti vada placa de captura, iar in momentul in care dai play la video, trebuie sa dai click pe rec in program.Inainte de asta trebuie umblat putin prin setarile programului sa setezi norma europeana pentru captura.
La matale cred ca a ramas setata norma USA de nu-ti copiaza color.
Pentru a face captura de pe un Video ai nevoie de un cablu Scart-3 RCA.
Pentru captura de pe camera video e ok cablul ce-l ai Jack-3RCA.

Diseara cand ajung acasa, sa instalezi TeamViewer daca nu-l ai instalat si ne auzim la tel. (0724.276312 e nr. meu) si intru eu in calculator la matale sa-ti fac reglajele.
Nu furati!! STATUL detesta Concurenta!!!

Post Reply