Post
by straoane » Tue Sep 29, 2015 10:46 pm
Buna seara,am un gratar multifunctional la care nu am inclus si afumatoarea de la inceputul proiectului ,va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva sfaturi cu privire la fumul care trebuie sa intre in afumatoare .Nu am poze facute la stadiul in care ma aflu cu afumatoarea,dar am facut desene cu modificarile pe care le-am facut.Cosul afumatorii este separat,are diametrul de 8 cm si este ca inaltime pana la acoperis.Am facut focul in soba si nu am vazut mult fum in incaperea afumatorii,oare subarul este prea sus fata de gaura care face legatura intre soba si afumatoare (am scos suprafata unei caramizi)?Hornul afumatorii este foarte jos,influenteaza evacuarea fumului?A iesit fum pe langa subar cand acesta era inchis si dirija fumul catre afumatoare.Nu am avut timp sa fac mai multe experiente ca a venit noaptea,dar cred ca am gresit pe undeva.Nu am experienta nici macar minima in domeniu,am facut gratarul dupa diverse lucrari postate pe internet si banuiesc ca sunt multe greseli facute de mine ,dar mergem inainte.Astept sfaturile dumneavoastra,poate o sa reusesc sa afum vre-un ciolan la iarna!Va multumesc frumos!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.