Probleme intampinate in acest forum

Moderator: sobe

flavius76
SUPORT
Posts: 2291
Joined: Wed Jul 04, 2012 12:04 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 8 times

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by flavius76 » Sun Aug 19, 2012 12:06 pm

Latest post of the previous page:

Pe anumite arii nu ma lasa sa intru decat daca sunt logat, adica ma trimite automat la pagina de logare inainte nu se intampla asta.

User avatar
admin
Admin
Posts: 1705
Joined: Fri Jun 08, 2012 7:02 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by admin » Sun Aug 19, 2012 6:17 pm

Flavius , nu este o problema , asa a fost setat din cauza politicii forumului.
Skype user sobezidarie.

ciobimar
membru special
Posts: 2536
Joined: Wed Jun 27, 2012 12:18 am
Has thanked: 18 times
Been thanked: 2 times

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by ciobimar » Sun Aug 19, 2012 8:56 pm

Si eu consider ca era mai bine cind nu erau restrictii de logare ...putea fi acesat de orcine ....si din comoditate ...pot trece mai departe ...chiar daca la prima vedere ..li sa parut interesant ..si au avut tendinta sa intre...era restrictie pentru vizionarea pozelor si era de ajuns...asta cu logatul e enervant...eu ma lovesc la rusi... dar sunt doar citeva cu asemenea restrictii

User avatar
Gigi
membru
Posts: 961
Joined: Mon Jul 02, 2012 11:15 am
Location: Bucuresti
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by Gigi » Tue Aug 21, 2012 10:11 pm

ciobimar wrote:Am reusit cu Abbyy Fine Reader10....numai de bine...

...altadata foloseste ..www.transfer.ro, eu il folosesc......merge pana la 4Gb

Bobo
mester sobar
Posts: 1124
Joined: Sun Jul 15, 2012 8:42 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by Bobo » Fri Oct 19, 2012 10:04 am

ciobimar wrote:Si eu consider ca era mai bine cind nu erau restrictii de logare ...putea fi acesat de orcine ....si din comoditate ...pot trece mai departe ...chiar daca la prima vedere ..li sa parut interesant ..si au avut tendinta sa intre...era restrictie pentru vizionarea pozelor si era de ajuns...asta cu logatul e enervant...eu ma lovesc la rusi... dar sunt doar citeva cu asemenea restrictii

Si eu sunt nemultumit cu logarea, Ai dreptate Ciobi, multi cind vad ca li se inchide calea catre pagina urmatoare nefiind logat pleaca.

Am o intrebare. Cind pica forumul din diverse motive pica in toata tara sau regional? Ca de exemplu ieri pe 18 cind am venit din deplasare era picat siiii...... am intervenit moi. Si daca va mai fi nevoie voi mai telefona pentru mci interventii. Numai sa nu supar pe cineva de la dirijarea forumului.

User avatar
teracotix
junior
Posts: 4
Joined: Sat Jun 30, 2012 1:20 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by teracotix » Fri Oct 19, 2012 10:24 pm

Buna seara, Bobo. Te rog sa-mi spui unde ai intervenit si a inceput sa mearga?
Forumul este momentat pe un server din Statele Unite si s-a intamplat sa mearga greu cam de vreo 5 ori, cate o ora, in ultimele 2 luni.
Daca pica serverul, ceea ce nu s-a intamplat pana acum, nu va mai merge la toata lumea.
Poate tu ai avut probleme cu providerul de internet local?

Daca totusi, poti sa ne ajuti, oricand sunt probleme, nu vei supara pe nimeni cu siguranta.
Iti multumim pentru activitatea ta si tot respectul pentru informatiile cu care ajuti pe oricine este interesat.

Bobo
mester sobar
Posts: 1124
Joined: Sun Jul 15, 2012 8:42 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by Bobo » Wed Oct 24, 2012 12:39 pm

sniper wrote:Buna seara, Bobo. Te rog sa-mi spui unde ai intervenit si a inceput sa mearga?
Forumul este momentat pe un server din Statele Unite si s-a intamplat sa mearga greu cam de vreo 5 ori, cate o ora, in ultimele 2 luni.
Daca pica serverul, ceea ce nu s-a intamplat pana acum, nu va mai merge la toata lumea.
Poate tu ai avut probleme cu providerul de internet local?

Daca totusi, poti sa ne ajuti, oricand sunt probleme, nu vei supara pe nimeni cu siguranta.
Iti multumim pentru activitatea ta si tot respectul pentru informatiile cu care ajuti pe oricine este interesat.

Scria ceva de server si nu arata nimic din forum. .Poate a picat asa cum spui providerul (nu stiu ce este... poate o redistributie locala) A intevenit baiatul meu care este inginer de retele si a venit imaginea in citeva secunde. eu numai i-am dat adresa forumului-- caldura caminului tau si scrie acolo --sa construim etc,etc. M-am obisnuit cu forumul asa ca nema problema pentru comunicari pe forum. si daca mai am probleme apelez la ajutor. .salut si numai bine

User avatar
admin
Admin
Posts: 1705
Joined: Fri Jun 08, 2012 7:02 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by admin » Wed Oct 24, 2012 7:07 pm

Multumim @bobo si numai bine si sanatate si dvs!
Skype user sobezidarie.

phoenix
senior
Posts: 8346
Joined: Sun Jun 24, 2012 9:43 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by phoenix » Wed Oct 24, 2012 7:15 pm

Internetul poate sa fie asimilat cu o o retea de drumuri. Autostrazile sunt retelele de viteza care fac legaturile intre tari si orase iar de acolo se ramifica o multime de porti de intratre locale. Pana sa ajunga informatia de unde spune sniper, din America, pana la calculator, trece prin mii de km de retea si calculatoare, numite servere.
Distanta intre calculatorul tau Bobo si serverul unde este forumul(un alt calculator mai performant) trece pin zeci de alte calculatoare (nu este direct). Problema poate sa fie oriunde pe parcurs. Providerul local este cel care iti permite tie sa te conectezi la internet si te lasa sa intri pe "autostrada informationala" si este cel la care platesti lunar abonamentul.
Un utilizator care stie foloseste niste comenzi care ii permite sa afle unde este problema. Daca baiatul tau a reusit sa rezolve problema in cateva minute sigur nu era de la serverul din state ci de la reteaua locala sau poate serverul a fost picat exact cat a durat interventia si a fost o coincidenta.

Ai putea s afolosesti comanda Start-run-cmd-tracert sobarul.com si vei vedea nodurile prin care trece reteaua informatica.
Oricand ai probleme folosesti Start-run-cmd-ping sobarul.com si afli daca exista comunicare itre calculator si serverul forumului...
Last edited by phoenix on Wed Oct 24, 2012 7:30 pm, edited 1 time in total.
oricine poate face o soba, daca eu am facut una

User avatar
admin
Admin
Posts: 1705
Joined: Fri Jun 08, 2012 7:02 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by admin » Wed Oct 24, 2012 7:26 pm

Multumim @dan pentru explicatiile tale! E un pic mai complicat dar sa spunem ca merge si asa :)
Skype user sobezidarie.

Bobo
mester sobar
Posts: 1124
Joined: Sun Jul 15, 2012 8:42 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Re: Probleme intampinate in acest forum

Post by Bobo » Wed Oct 24, 2012 7:54 pm

dan wrote:Internetul poate sa fie asimilat cu o o retea de drumuri. Autostrazile sunt retelele de viteza care fac legaturile intre tari si orase iar de acolo se ramifica o multime de porti de intratre locale. Pana sa ajunga informatia de unde spune sniper, din America, pana la calculator, trece prin mii de km de retea si calculatoare, numite servere.
Distanta intre calculatorul tau Bobo si serverul unde este forumul(un alt calculator mai performant) trece pin zeci de alte calculatoare (nu este direct). Problema poate sa fie oriunde pe parcurs. Providerul local este cel care iti permite tie sa te conectezi la internet si te lasa sa intri pe "autostrada informationala" si este cel la care platesti lunar abonamentul.
Un utilizator care stie foloseste niste comenzi care ii permite sa afle unde este problema. Daca baiatul tau a reusit sa rezolve problema in cateva minute sigur nu era de la serverul din state ci de la reteaua locala sau poate serverul a fost picat exact cat a durat interventia si a fost o coincidenta.

Ai putea s afolosesti comanda Start-run-cmd-tracert sobarul.com si vei vedea nodurile prin care trece reteaua informatica.
Oricand ai probleme folosesti Start-run-cmd-ping sobarul.com si afli daca exista comunicare itre calculator si serverul forumului...
Multumesc Dane......... Nu ma bag eu in draci de amiaza ca sa imi scrintesc mintea. Ma multumesc sa fac ce vad si nu ce nu vad,si fac destule meserii. Sunt altii mai in tema asa ca astept ajutor cind este nevoie. Sanatate,,,,Bobo.

Post Reply