Upgrade

Moderator: sobe

flavius76
SUPORT
Posts: 2295
Joined: Wed Jul 04, 2012 12:04 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Re: Upgrade

Post by flavius76 » Sat Jun 30, 2018 6:36 pm

Latest post of the previous page:

La mine tine minte :think:

gi0
senior
Posts: 6123
Joined: Sat Sep 15, 2012 11:22 pm
Location: Constanta
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Upgrade

Post by gi0 » Sat Jun 30, 2018 7:02 pm

Si la mine se pierde dupa un timp daca raman logat dar nu si activ .
Ma gandeam ca poate fi si de la router care nu e prea bine setat si cam pierde IP - ul .

DAN
senior
Posts: 1083
Joined: Mon Sep 07, 2015 1:47 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Re: Upgrade

Post by DAN » Sun Jul 01, 2018 2:33 pm

O sa ma uit...
"Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înşine. " - Peter Arnold

DAN
senior
Posts: 1083
Joined: Mon Sep 07, 2015 1:47 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Re: Upgrade

Post by DAN » Wed Jul 11, 2018 7:04 pm

Atat timp cat cookies raman in browser tine si minte userul si parola.
Dupa ce se sterg cere iar user si parola.
Este idem si pentru politica de cookies care necesita accept conform GDPR. Nu prea am ce face eu nu pot controla setarile de pe pc-urile voastre si nici nu vreau.
"Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înşine. " - Peter Arnold

gi0
senior
Posts: 6123
Joined: Sat Sep 15, 2012 11:22 pm
Location: Constanta
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Upgrade

Post by gi0 » Wed Jul 11, 2018 9:11 pm

Eu am ceva la router , ca mereu am probleme cu wifi ...
Si cu cookies aveti dreptate , cand curat browserul , curat absolut tot . Dar problema e la router , ca am setat ce va gresit si mereu pierde ip -ul .
Cu stima .

DAN
senior
Posts: 1083
Joined: Mon Sep 07, 2015 1:47 am
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Re: Upgrade

Post by DAN » Wed Jul 11, 2018 9:37 pm

Nu cred ca e ceva gresit la router, ipul se schimba daca e pe automat. Probabil routerul se intrerupe si se restarteaza si apoi se ia alt ip.
Routerle au si ele o viata, cam dupa 5 ani e posibil sa inceapa sa se blocheze restarteze etc.
"Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înşine. " - Peter Arnold

gi0
senior
Posts: 6123
Joined: Sat Sep 15, 2012 11:22 pm
Location: Constanta
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Upgrade

Post by gi0 » Wed Jul 11, 2018 10:53 pm

Daaaaaa ..... trebuie schimbat ca e vechi . O sa iau unul de la digi . La cel actual nu mai exista un update la firmware .
Mai am unul vechi , un TP - LINK WR841 ND cu 2 antene , dar se intrerupe periodic , dupa ceas . Tot cred ca este o setare ceva ... Sa vad daca gasesc un update .
Cu stima .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

gi0
senior
Posts: 6123
Joined: Sat Sep 15, 2012 11:22 pm
Location: Constanta
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Upgrade

Post by gi0 » Wed Jul 11, 2018 10:55 pm

Pe mobil e ok routerul actual .

gi0
senior
Posts: 6123
Joined: Sat Sep 15, 2012 11:22 pm
Location: Constanta
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Upgrade

Post by gi0 » Thu Jul 12, 2018 8:13 am

Gata , am facut upgrade la tp-link \:D/
Sa vedem daca mai apar probleme .
Cu stima .

gi0
senior
Posts: 6123
Joined: Sat Sep 15, 2012 11:22 pm
Location: Constanta
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Upgrade

Post by gi0 » Thu Jul 12, 2018 9:51 am

Se pare ca tre altul nou ... sa vad cum merge ruterul linksis dupa reconfigurare . La acesta nu gasesc update :think:

Post Reply