Latest post of the previous page:
Felicitari dle, simple si eficiente, spune si noua ce mortar folosesti in aceste cazuri (neacoperite) ce tb sa reziste conditiilor de afara, si daca cosul comun de 12/12 reuseste sa traga gazele de la gratar si cuptor, multumesc anticipat.Gratare
Re: Gratare
mortarul folosit la primul este ciment nisip var (adica mortar de tencuiala)si pamant galben. sincer nu mai stiu proportia de pamant galben folosit.
dupa aceea a fost vopsit asa cum se vede in poza 2
la al doilea afost cm11si finisajul a fost facut de proprietar cu adeziv de polistiren si praf de piatra 2mm edelputz pt exterior.
si la al treilea m29 cu apa de sticla si multibat .tot ansamblul a fost lacuit si in prealabil toate rostrile au fost incarcate cu cm17.
hornul comun e impartit in 3:
12/24 - gratar + cuptor
12/12 - plita
12/12 soba de la sauna
si era sa uit:
primul e tot din samota de aceea nu mi-am facut pb din cauza intemperiilor.
Si al doilea si al treilea tot ce este deasupra placii de beton e samota.La al treilea au intrat cam 2 paleti jumate de caramida de samota de 350/120/65mm si 300/120/65mm.
dupa aceea a fost vopsit asa cum se vede in poza 2
la al doilea afost cm11si finisajul a fost facut de proprietar cu adeziv de polistiren si praf de piatra 2mm edelputz pt exterior.
si la al treilea m29 cu apa de sticla si multibat .tot ansamblul a fost lacuit si in prealabil toate rostrile au fost incarcate cu cm17.
hornul comun e impartit in 3:
12/24 - gratar + cuptor
12/12 - plita
12/12 soba de la sauna
si era sa uit:
primul e tot din samota de aceea nu mi-am facut pb din cauza intemperiilor.
Si al doilea si al treilea tot ce este deasupra placii de beton e samota.La al treilea au intrat cam 2 paleti jumate de caramida de samota de 350/120/65mm si 300/120/65mm.
Ce arde, nu putrezeste...
Nu. Soba e luata din comert de catre proprietar. Un Prity parca.
-
- senior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
bbq original http://www.youtube.com/watch?v=QxpHJipB67g" onclick="window.open(this.href);return false; 

Scopul vietii este viata vesnica!
Tot omul face Duminica gratar, eu am facut azi si fiindca gratarul pe care l-am luat din comert cu 30lei s-a distrus intr-un an am gasit alta solutie.
S-a cam ars carnea ca imi pnace sa fac focul cu multe lemne
S-a cam ars carnea ca imi pnace sa fac focul cu multe lemne

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.