exdan wrote:Salutare George.
Gardurile astea le-ai vazut si in relitate? Banuiesc ca intre cele doua plase mai sunt prinse din loc in loc cu sarma altfel greutatea pietrei tinde sa bombeze gardul de sarma,. corect?
De aproape nu cred sa arate foarte bine decat daca ai piatra de diverse culori dar de la distanta arata foarte bine. Ca pret, crezi ca sunt mai ieftine decat un gard der beton sau chiar unul de lemn?
Da,am vazut si in realitate si sunt frumoase.Se fac cu umplutura diferita,nu numai piatra.In plasa,din loc in loc se pun carlige pentru a nu se bomb,. si la grosimea pe care o vreau eu,greutatea este mica.
Domnul @goe se lauda ca are de unde lua,dar vad ca a ”tacut”.
Si pentru soclu casei vreau piatra,si pentru gard.Din pacate ,ceea ce cautam eu,nu am gasit.Imi place tare mult o piatra cu nuante de verde si firisoare de rosu chiar prin ea,dar se pare ca se aduce de afara.Nu stiu daca se gaseste la noi in tara.
Aici in Ghana au o frumusete de piatra,dar e departe rau si pretul nu merita sacrificiul.
Cand ies in oras am sa fac cateva poze.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.