-Schimbari planetare -Energia din viitor

Aici se vor posta diverse discutii despre "ALTE" subiecte.

Moderator: sobe

avro
senior
Posts: 2243
Joined: Tue Dec 25, 2012 2:25 pm
Location: Pascani, Cahul, RM
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by avro » Wed Apr 03, 2013 10:28 am

Latest post of the previous page:

Isus? :) :)
Alchimia e una, iar minunile divine sunt altceva: alchimia e incercarea de a sfida legile puse de Dumnezeu in natura, pe cind minunile reprezinta interventii supranaturale ale lui Dumnezeu prin care El face o exceptie de la legile pe care le-a stabilit. Acest lucru se aseamana cu cazul in care un inginer programator creaza un program stabilind algoritmul, iar atunci cind doreste, poate schimba codul pentru a schimba programul intreg. Diferenta e ca Dumnezeu poate face aceasta chiar in timp ce ruleaza programul.

phoenix
senior
Posts: 8346
Joined: Sun Jun 24, 2012 9:43 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by phoenix » Wed Apr 03, 2013 10:33 am

Mda...discutam si avem alte cuvinte in dicionar...stiam eu...

sandy76
membru
Posts: 839
Joined: Thu Jul 05, 2012 9:30 pm
Location: -La 10 minute de Ploiesti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by sandy76 » Wed Apr 03, 2013 10:40 am

avro wrote:Atit timp cit te tii de realitate totul e posibil. Dar au fost multi alchimisti care au dorit sa transforme plumbul in aur, si erau ferm convinsi ca o vor face, irosindu-si viata in final cu lucruri fara viitor. Motor vesnic nu poate exista, afara daca se gaseste o sursa de energie cu flux nemasurabil. Tesla spunea ca a gasit o metoda de a scoate energie din eter si de a o transmite fara fire electrice in orice loc al pamintului, in orice cantitate, oricui, practic gratis, insa magnatii din vremea aia nu au fost incintati pentru ca isi pierdeau banii si monopolul asa ca au retras toate patentele lui Nikola.
Sanatate
http://www.youtube.com/watch?v=w3R4mUvgkTM" onclick="window.open(this.href);return false;

ciine
membru
Posts: 795
Joined: Mon Jul 02, 2012 7:53 am
Location: Valcea
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by ciine » Wed Apr 03, 2013 1:17 pm

dan wrote:Dragul meu dar alchimistii exista...
http://www.descopera.ro/dnews/10159991- ... -de-carate" onclick="window.open(this.href);return false;

Si 2 gaina este un alchimist...cantitatea de calciu pe care o ingera si o elimina difera enorm...
Si tu esti un alchimist...mananci cartofi si produci cazane...
Dane de cind exista universul, cantitatea de materie si energie este aceasi ,faptul ca se poate transforma din una in alta este adevarat si ne inconjoara la tot pasul , dar sa obtii energie fara sa consumi nimic nu poate exista , cel putin in universul asta.

user_banat_85
senior
Posts: 2855
Joined: Fri Jun 08, 2012 7:45 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by user_banat_85 » Wed Apr 03, 2013 1:39 pm

Poate ca ne-ar ajuta dand o definitie "nimic-ului". 8-) Mult timp se sustinea ca un spatiul cosmic este vid - subintelegand "nimic". Insa mai tarziu s-a constatat ca nu este asa si ca in acel "vid/nimic" exista "particole" care initial au fost neglijate. :)

phoenix
senior
Posts: 8346
Joined: Sun Jun 24, 2012 9:43 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by phoenix » Wed Apr 03, 2013 1:59 pm

Ciine, nu cred ca am spus ca alchimistul obtine din nimic...el doar transforma un element in altul cu cedare sau introducere de energie. In planul fizic nu putem obtine NIMIC...totul este ceva. Si cred ca se poate aduce energie si din alte planuri si transforma in materie...ea va parea adusa de nicaieri.
Sunt convins, repet, ca exista energie multa la dispozitie dar nu este profitabil s-o avem la dispozitie. Este ca si aurul...daca o sa fie prea mult in economie pica ca etalon si va apare altceva rar...cinstea onoarea eventual...sistemul este hranit de moneda de schimb...banul este adevarata limita si nu descoperirile...avem descoperiri cacalau...

ciine
membru
Posts: 795
Joined: Mon Jul 02, 2012 7:53 am
Location: Valcea
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by ciine » Wed Apr 03, 2013 3:22 pm

dan wrote:..el doar transforma un element in altul cu cedare sau introducere de energie. .
Eu asta am vrut sa intaresc , nu sa te contrazic.
La restu sunt reticent , chiar nu ma bag in polemica.

phoenix
senior
Posts: 8346
Joined: Sun Jun 24, 2012 9:43 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by phoenix » Wed Apr 03, 2013 4:44 pm

Cel mai inteligent cedeaza primul...ahhhh

sandy76
membru
Posts: 839
Joined: Thu Jul 05, 2012 9:30 pm
Location: -La 10 minute de Ploiesti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by sandy76 » Fri Apr 05, 2013 9:55 pm

-Aici omul (cu motorul lui magnetic) in fata oamenilor de stiinta:
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... I3227d5Css" onclick="window.open(this.href);return false;
-Asta era acum 3 ani, si pentru ca totul sa cada in derizoriu omul este purtat prin tribunale sa-l faca sa-si bage...ceva.
http://pesn.com/2013/01/09/9602262_Yild ... net_Motor/" onclick="window.open(this.href);return false;
Muammer YILDIZ
08 ianuarie 2013 Izmir - TURCIA

Din momentul in care am inceput sa lucrez la această mașină, viața mea a fost plină de suferință. Poate că a existat 6 luni totală pe care au trecut fără primejdie în această carieră. Experimentele costa întotdeauna prea mult si generatoarele pe care le-am cumparat au fost foarte scumpe. Ei încă sunt. E atât de greu pentru a face cercetare și dezvoltare.

Cu ajutorul prietenului meu, arhitectul Murat TALUY, ne-am dus la Hamburg, Germania, în scopul de a obține raportul TUV a mașinii. Birouri TUV există în Turkiye, dar am optat împotriva acestei, pentru că nu am vrea ca oamenii sa ne gandim ca ar fi mituit le. În acele zile, mașinile au fost ambalate în vid. Ei au fost de operare confortabil, pentru că în mediul airless, este mult mai confortabil și de echilibru.

Cu ajutorul prietenului meu, ne-am întâlnit Erol SERT. El a spus că el ar putea ajuta. Imediat, o companie a fost înființată (Ocean Star), iar lucrările au început. Ei au plătit 12.500 de euro, pas-cu-pas. Apoi, mașina a fost gata. Am intrat testele din St Gallen. Trei teste au fost efectuate, cu trei mașini diferite. Această sumă nu a fost de ajuns, și am plătit, de asemenea, aceeași sumă de bani, de asemenea. Am facut prima mea prezentare în Dortmund. Am sunat o mulțime de universități. A fost într-adevăr un test bun.

După acest test, totul a început să se schimbe. Ei au început să facă contracte cu numele meu, fără acordul meu. Odată, directorul Deutsche Bank a trimis un document scris de 16,5 milioane de euro. Ei mi-a aratat documentul, scris "1,5 milioane de euro". Au făcut fals pe documentul original. Și apoi, o dată, cu ajutorul unui parlamentar, au luat permisiunea de a stabili o centrală de energie. Dar toate acestea s-au inselat persoanelor treia și a guvernului, folosind numele meu. Din cauza acestor motive, le-am respins imediat. Ei nu s-au oprit. Ei au vrut o întâlnire de bord și a încercat să ia mașinile din mâna mea. Și, atunci când acestea nu au putut, s-au dus la dreptul. I-am dat toate documentele pe care le am, pentru a procurorului. Am câștigat cazul, pentru că adevărații hoți / fraude au fost ei.

Și apoi s-au dus la dreptul pentru a doua oară. Si au cerut pentru banii lor. În acest caz, au folosit chitanțe false. Dar am avut de veniturile originale. Am prezentat documentele la urmărirea penală. Urmăririi penale ne-a trimis un document pentru a compromite, deoarece cazul a fost deține peste. De ajutorul de avocatul meu, am trimis documentul de compromis.

Acesta a fost cazul cu toate mea Erol SERT. Fiecare persoană poate da în judecată o altă persoană pentru daune. Acestea sunt normale. Dar, fiind un ofițer de poliție, stau departe de aceste evenimente, și nu vreau să dăuneze recordul meu. Până astăzi, am venit curat, și drepte.

Toate documentația oficială poate fi solicitat [pentru] de la birourile germane.

Este ușor de a face această mașină în comparație cu dificultatea de a trece birocrației.

Și este, de asemenea, dificil de a face oamenii de stiinta cred, pentru că ei cred că nu se poate rupe de legile stiintifice. Chiar dacă ei văd mașina goi, ei spun că este imposibil, în conformitate cu știința.

Există alți oameni de știință care cred, și ei spun că normele fizicii sunt scrise de om, și până în prezent nu există o parte care nu este modificat. Ei trebuie să fie rescrise, și reînnoit în conformitate cu observațiile de noi. Dezvoltarea tehnologică de astăzi este clară.

În acest moment, am 293 formule diferite și 5 sisteme diferite.

Nu este ușor de a face o rotator magnetic. Materiale și costul forței de muncă foarte mult, pentru că este mîna, bucată cu bucată. Nu este ușor de a face aranjament, unghiurile, etc Chiar și pentru ziua de azi, doar unul costurile de mașini 22.000 de euro. Dar în producția industrializată, acesta va costa 4.000-5.000 de euro.

Este o mare fericire a face mașina și văzând că funcționează. Dar când vine vorba de a dovedi, la fel de mult ca tine-l arate, atunci când nu vor să creadă, e un colaps psihologic. Pentru că îmi petrec toate acele sume de bani, așa că am crea probleme atât de multe pentru familia mea.
Documente


Global Soare Cuptor

- Cold Fusion News
o Kalte Fusion
o fuziune Froide
o fuziune Fria
o Fusione Fredda

Gratuit de energie Store

*****

"Este mai greu pentru a sparge un prejudiciu decat un atom." / / "Aș fi mai degrabă un optimist si un nebun decât un pesimist și la dreapta." - Albert Einstein


Tot adevarul trece prin trei etape:
În primul rând, este ridiculizat;
În al doilea rând, acesta este violent opus; și
În al treilea rând, este acceptat ca de la sine înțeles.

- Arthur Schopenhauer (1788-1860)

"Când ești cu un pas înainte
a mulțimii ești un geniu.
Când ești doi pași înainte esti un excentric"

- Rabbi Shlomo Riskin, (februarie 1998)

sandy76
membru
Posts: 839
Joined: Thu Jul 05, 2012 9:30 pm
Location: -La 10 minute de Ploiesti
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by sandy76 » Sat Apr 06, 2013 7:49 pm

Despre si cu Oameni de stiinta:
http://www.youtube.com/watch?v=XMhAIdqH0Cs" onclick="window.open(this.href);return false;

avro
senior
Posts: 2243
Joined: Tue Dec 25, 2012 2:25 pm
Location: Pascani, Cahul, RM
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: -Schimbari planetare -Energia din viitor

Post by avro » Sat Apr 06, 2013 9:26 pm

Daca e explicata sursa energiei atunci e ok, dar pina atunci, oricum oamenii vor fi sceptici la ideea de 'motor vesnic' adica perpetuum mobile.
Din cite am inteles, Tesla a gasit o sursa de energie gratuita pentru toti, dar care nu a mai ajuns la oameni.
In timp se va arata ce si cum

Post Reply